Nederlands

AUS! Aktion Umsetzung. Sofort.
(Stop. ActieUitvoering.Kopen!)

Veel klachten en kritiek van vrouwen voor 100 jaar en meer naar. Talloze eisen wachten op uitvoering. Op 19 Maart 1911 20.000 vrouwen (en mannen) voor meer vrouwenrechten op de weg. Nu, op deze dag markeert de 100ste keer – een goede reden om terug op een geweldige demonstratie voor de rechten van vrouwen zaterdag 19 Maart 2011 in Wenen ring oproep!

Wij nodigen u uit om deze vrouwen en vrouwenorganisaties over grens van Oostenrijk en een van de tijd, om te kunnen deelnemen aan deze manifestatie. Door de demonstratie te wijten aan de diversiteit en het belang van de feminisme benaderingen en claims die nog niet zijn uitgevoerd, zijn een stem gegeven. Het doel is om de kloof zelf laatste en meest talrijke zichtbaar worden, zonder te ontkennen verschillen en diversiteit.

Vrouwen rapporten, jij! Vrouwen betrokken zijn, te verenigen! Vrouwen zijn verhuisd!

Wij zeggen: Stop. ActieUitvoering.Kopen!

Plattform 20000Frauen

Stuur ons uw 3 belangrijkste eisen, naam, adres en e-mail-in het Engels of Duits. Contact opnemen met: Kontakt

International Women's Day