Afrikaans

AUS! Aktion Umsetzung. Sofort.
(Optrede implementering. Koop dit!)

Talle eise en kritiek van vroue vir 100 jaar en meer n. Talle eise wag vir implementering. Op 19 Maart 1911 was 20000 vroue (en mans) vir meer vroue se regte op die pad. Nou, op hierdie dag die 100 punte tyd – ’n goeie rede om terug op‘ n groot betoging vir vroue se regte Saterdag 19 Maart 2011 by die Wene ring bel!

Ons nooi u hierdie vroue en vroue-organisasies op alle grense van Oostenryk en een van tyd, te roep om deel te neem in hierdie demonstrasie. Deur die demonstrasie te danke aan die diversiteit en die belang van feministiese benaderings en eise wat altyd nie geïmplementeer nie, sal ’n stem gegee word. Die doel is om die kloof self laaste en mees talle sigbaar is, sonder ontken verskille en diversiteit.

Vroue se verslae, jy! Vroue wat betrokke is, verenig! Vroue verhuis!
Ons sê: Optrede implementering. Koop dit!

Plattform 20000Frauen

Stuur vir ons jou 3 belangrikste vereistes, naam en posadres in Duits of Engels. Contact: Kontakt

International Women's Day